ورود |  عضويت|  EN
جمعه 10 فروردین ماه 1403
 

آخرین بروز رسانی 1400/03/20

Module Border Module Border
  بیانیه توافق سطح خدمت 

 

بیانیه توافق نامه سطح خدمات پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان

 

پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به منظور اطلاع رسانی و ارتباط با کاربران ، بهره برداران ، علاقه مندان بخش کشاورزی و ... طراحی شده و در دسترس عموم می باشد. در این پرتال مطالب و اطلاعات متنوعی در حوزه های مرتبط با کشاورزی استان ارائه می شود. سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان قوانین و مقرراتی را جهت استفاده کاربران از پرتال تدوین نموده است که کاربران مجاز به ویرایش آن نبوده و به منظور استفاده از خدمات پرتال می بایست با تمامی این شرایط و نکات اشاره شده ، موافقت نمایند. این قوانین و مقررات عبارتند از:

لینک به تارنما های دیگر

پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان دارای لینک هایی به تارنما های دیگر می باشد ، از جمله اخبار RSS مربوط به تارنماهای دیگر که مطالب ارائه شده در تارنما های مذکور که در این پرتال لینک داده شده است ، تحت کنترل و نظارت این سازمان نبوده و این سازمان هیچ مسئولیتی در قبال آنها بر عهده ندارد.

عدم استفاده نامشروع یا ممنوع

جهت استفاده از پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان ، شما متعهد می شوید که تحت هیچ شرایطی از این پرتال در کارهای نامشروع و ممنوع استفاده نمی نمایید. شما تحت هیچ شرایطی مجاز به ایجاد صدمه ، غیرفعال کردن پرتال ، ایجاد اختلال در ظاهر آن ، درج یا حذف مطلب و محتوا در پرتال و ... نمی باشید.

استفاده از امکانات ارتباط جمعی

پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان از سیستم های ارتباط جمعی نظیر سیستم نظردهی ، پرسش و پاسخ ، درخواست ارسال پیامک ، ارائه نظر در زیر هر خبر ، ارائه انتقاد و پیشنهاد ، صفحات مربوط به اطلاعات شخصی و یا سیستم های مشابهی استفاده می کند که ممکن است امکان ارتباط شما با سایر کاربران را فراهم کرده باشد. لذا در اینصورت شما تنها مجاز به ارسال و دریافت پیام و یا فایل هایی می باشید که متناسب با آن سیستم ارتباط جمعی بوده و می بایست نهایت دقت را نموده تا موجب بروز موارد زیر نشوید:

- بد نام کردن، سوء استفاده، حملات مخرب، تهدید و تجاوز به حقوق عمومی پرتال و سایر کاربران.

- انتشار‌ ، ارسال ، بارگذاری و یا توزیع هرگونه مطلب نامتناسب، بی حرمتی ، تجاوز و تعدی ، گفتار زشت و وقیح ، تصاویر شرم آور و موارد نامشروع.

- بارگذاری فایل ها یا مواردی که به دور از عقل سلیم بوده و یا با قوانین پرتال مغایرت داشته باشد.

- بارگذاری فایل های مخرب ، ویروسی ،‌ فایل های ناقص و خراب و یا هر فایل یا برنامه ای که موجب بروز اختلال در عملکرد یک کامپیوتر دیگر گردد.

- تبلیغات یا پیشنهاد فروش و خرید هر چیز یا خدمات خاصی به منظور تجارت در پرتال.

- رهبری ، هدایت و تشکیل گروه های هرمی در نظردهی ها ، مسابقات و موارد مشابه.

- انتشار مطالب و فایل هایی که قبلاً توسط یک کاربر دیگر در پرتال قرار داده شده است به نام خود.

- محدود کردن و یا محروم ساختن هر کاربری به استفاده از خدمات عمومی و سرویس های ارتباط جمعی پرتال.

- برداشتن و جمع آوری اطلاعات شخصی افراد بدون جلب رضایت آنها.

آئین نامه های قابل اجرا در مورد تجاوزات

سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان هیچ وظیفه ای در مورد نظارت بر سیستم های ارتباط جمعی را به عهده نمی گیرد. اگرچه، ما این حق را برای خود محفوظ می داریم تا بر روی فایل ها و مطالب ارسالی کاربران بازبینی داشته و موارد خلاف قوانین پرتال را حذف نماییم. همچنین ما این حق را برای خود محفوظ می داریم که در هر زمان و به هر دلیلی دسترسی یک کاربر را به قسمت های مختلف پرتال نظیر سیستم های ارتباط جمعی محدود نموده و یا آن کاربر را حتی بدون ذکر علت از لیست اعضای پرتال حذف نماییم.

سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان این حق را برای خود قائل شده که در هر زمان بتواند هر اطلاعاتی را که در مورد قوانین قابل اجرا در پرتال می باشد را اعلام نماید و یا متون انتشار یافته در پرتال را ویرایش ، ارسال یا رد کرده و یا هر اطلاعات یا فایلی را در هر قسمت از پرتال حذف نماید.

برخی از اطلاعات و فایل های بارگذاری شده در پرتال ممکن است به منظور استفاده محدود در اختیار شما قرار گرفته باشد، در اینصورت شما موظف به رعایت این حق بوده و نمی بایست از آن مورد خاص سوء استفاده نمایید.

شما با ارسال مطالب، بارگذاری فایل، ثبت و یا ارائه نظر، کلیه مسئولیت آن را به عهده گرفته و پاسخگو خواهید بود.

کاربرانی که دارای سطح دسترسی جهت به روزرسانی اطلاعات بخش خود در پرتال می باشند اجازه ارائه سطح دسترسی خود به دیگری تحت هیچ شرایطی ندارند.

رفع مسئولیت

اطلاعات،‌ نرم افزار،‌ محصولات و خدمات ارائه شده در این پرتال ممکن است شامل خطاهای گرافیکی و یا برنامه نویسی و ... باشد. قابل ذکر است بصورت دوره ای تغییراتی در این اطلاعات اعمال خواهد شد. همچنین سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و یا تولید کنندگان آن محصول ، ممکن است به منظور توسعه برنامه آن را ویرایش نمایند.

مسئولیت

حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کلیه افراد و بازدیدکنندگان پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان از وظایف سازمان می­باشد لذا اطلاعات شخصی کاربران در اختیار عموم و افراد غیر مسئول و غیرمرتبط قرار نخواهد گرفت. 

امنیت اطلاعات پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان توسط توسعه دهنده پزتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان تامین می­شود.

 

در دسترس بودن پرتال

پرتال سازمان ، به صورت تمام وقت و در طول هفته در دسترس متقاضیان محترم می باشد و در صورت بروز هر گونه اشکال و نقص فنی ، به مخاطبان اطلاع رسانی می نماید.

امنیت این پرتال توسط توسعه دهنده پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان تامین می شود.

در پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان کاربران محترم می توانند از طریق منو تماس با ما و کلیک بر روی لینک ثبت پیشنهادات و انتقادات نسبت به درج نقطه نظرات خود اقدام نمایند. در این قسمت شما می توانید، به صورت تمام وقت و در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت روز، تماس برقرار نمایید.

به محض ثبت انتقاد یا پیشنهاد، سعی می گردد در کوتاهترین زمان ممکن نتیجه پیگیری درخواست در همان صفحه مطرح شده و یا در صورت لزوم به متقاضی اعلام و یا درخواست مراجعه حضوری گردد.

در پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان ، امکان درج نظرات مخاطبان در زیر هر یک از خبرها فراهم شده است.

پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان در لینک اطلاعیه ها (که در وسط صفحه اصلی پرتال سازمان قرار دارد) هر نوع توافقی را بصورت یک اطلاعیه به اطلاع عموم می رساند.

پرتال سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امکان درخواست ارسال پیامک از طرف سازمان جهاد کشاورزی را برای کاربرانی که فرم مربوط به درخواست ارسال پیامک موجود در صفحه تماس با ما را پر کرده و ارسال نمایند فراهم نموده است.

ارتباط با مدیران سازمان از طریق ارسال ایمیل شخصی و یا شماره تماس مدیران ، در صفحه تماس با ما ، در لینک معرفی مسئولین سازمان قرار دارد و همچنین در منوهای مدیریت ها و معاونت ها در لینک معرفی مدیر و پرسنل در پرتال قابل دسترسی می باشد.

ارتباط با سایر کارشناسان و همکاران سازمان از طریق ایمیل شخصی و شماره تلفن تماس ، در صفحه تماس با ما ، در لینک تماس با پرسنل سازمان قرار دارد و همچنین در منوهای مدیریت ها و معاونت ها در لینک معرفی مدیر و پرسنل در پرتال قابل دسترس می باشد.

 

بیانیه های خدمات سازمان 

1- مجوزهای صادرات و واردات حوزه کشاورزی (صدور و تمدید)

صدور و تمدید مجوزهای صادرات و واردات کالاهای کشاورزی و همچنین معافیت تعرفه ای کالاهای کشاورزی از طریق وزارت متنوع برحسب نوع محصول به تمام سازمان ها ابلاغ می شود و برحسب ظرفیت صادراتی و وارداتی محصول مورد نظر در استان از طریق وب سایت سازمان اطلاع رسانی می شود.

 

2- صدور مجوز و پروانه های مراکز ارائه خدمات بازرگانی و صنایع تبدیلی و غذائی

- صدور مجوز برای تمامی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بعد از بررسی واحد احداثی ارائه می گردد.

- احداث سیلو به دلیل اشباع و بالا بودن ظرفیت های موجود مجوزی صادر نمی گردد. (استان اصفهان)

 

3- خدمات حمایتی و تسهیلات  به بهره برداران حوزه کشاورزی

- تسهیلات حمایتی (بانکی – اعتباری) به تمامی بهره برداران حوزه بخش کشاورزی به غیر از توسعه مرغ داری های تخم گذار و گوشتی به دلیل اشباع بودن ارائه می گردد.

 

4- صدور مجوزهای امور آب و خاک

بیانیه مربوط به مراحل ساخت استخر و صدور مجوز

مدیریت محترم جهاد کشاورزی شهرستان ....

عطف به  ابلاغیه شماره 26213/020 مورخ 29/10/1399 مقام عالی وزارت در خصوص ابلاغ دستورالعمل اصلاحی ماده ۱۰ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها (موضوع تصویب نامه شماره 59879/ت 37110 ه مورخ 19/04/1386 هیئت محترم وزیران) جایگزین دستورالعمل ابلاغیه شماره 28202/020 مورخه 08/08/1386 جهت تعیین مصادیق و ضوابط تبصره ۴ ماده 1 و تبصره ۱ ماده ۲ قانون حفظ کاربری اراضی ، طبق تبصره بند ۲ از ماده الف که عنوان می نماید اجرای طرح‌های تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی ، احداث راههای بین مزارع ، تاسیسات تامین و انتقال آب کشاورزی و کانال های زهکشی ، ایستگاه پمپاژ ، موتورخانه و استخرهای ذخیره آب کشاورزی با سیستم نوین آبیاری اقدامات تکمیلی مورد نیاز تولیدات بخش کشاورزی بوده و چنانچه در قالب طرح مطالعاتی و فنی مصوب معاونت تخصصی ذیربط باشند از مصادیق تبصره ۴ و تبصره ۱ ماده 1  نمی‌باشد لذا به منظور صدور مجوز جهت موارد ذکر شده در دستورالعمل فوق ، موارد ذیل جهت اجرای دقیق ابلاغ می‌گردد.

مراحل پیگیری:

الف : ساخت استخر ، موتورخانه و ... در طرح سامانه های نوین آبیاری بوده و حجم و ابعاد آن طبق دستورالعمل مدیریت آب و خاک توسط مشاور ذیصلاح تعیین گردیده و به تایید مدیریت آب و خاک رسیده است ، مراحل به شرح ذیل است:

1-      در این حالت متقاضی به مدیریت شهرستان مراجعه و توسط مسئول زیربنایی شهرستان ابعاد استخر و سایر ابنیه طبق دفترچه اعلام می گردد.

2-      متقاضی طبق (پیوست شماره 1) نسبت به انجام تعهدات محضری با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقدام می‌نماید و نسخه‌ای از آن در پرونده بایگانی می شود.

3-      مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اجازه شروع عملیات اجرایی را صادر می نماید.

4-      پس از پایان کار و قبل از اتمام عملیات اجرایی کل طرح می‌بایست عملیات اجرایی مربوط به سازه های فوق ، پایان یافته و طبق دستورالعمل (پیوست شماره 2) اقدام به تامین دلیل استخر ایمنی نمایند.

ب : استخر ، موتورخانه و ... شامل طرحهای سامانه‌های نوین آبیاری نبوده و متقاضی خود مایل به اجرا میباشد مراحل به شرح ذیل است:

1-       متقاضی می بایست به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و توسط امور زیر بنایی تشکیل پرونده داده طبق (پیوست شماره ۳) و پرونده به مدیریت آب و خاک ارسال می گردد.

2-       توسط مشاور ذیصلاح سازه مورد درخواست متقاضی طراحی شده و در صورتی که سازه ، استخر بوده و شامل موارد تنظیمی و تعادلی باشد ، در کمیته فنی مدیریت آب و خاک مطرح و در صورت تائید به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهت طی مراحل صدور مجوز ارجاع می گردد و در این حالت مراحل ۱ الی ۴ بند الف عینا می بایست انجام شود.

- تبصره:

در مورد بند 3 : در این حالت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ابتداءمجوز موقت شروع به کار را صادر و پس از طی کلیه مراحل عنوان شده ، مجوز نهائی صادر می گردد.

پیوست شماره 1 :

       مدارک مورد نیاز جهت صدور موافقتنامه طرح استخر  تعادلی ، تنظیمی آب کشاورزی و سایر سازه ها

1-     مدرک مالکیت زمین (شامل سند ششدانگ، سند مشاعی، نسق زارعانه، اجاره نامه 10 ساله منضم به تصویر سند مالکیت موجر و ...)

·         در صورت ارائه مدرک مالکیت بغیر از اسناد ششدانگ، استعلام از اداره منابع طبیعی درخصوص مالکیت دولت الزامی است، بدیهی است درصورت اعلام وقوع اراضی در حریم شهر توسط اداره منابع طبیعی، استعلام از اداره راه و شهرسازی مبنی بر مالکیت دولت نیز الزامی است.

·         در صورتیکه اراضی مورد ارائه متقاضی در محدوده ی اراضی واگذاری گروههای مشاع و یا ماده 2 قرار دارد، موضوع از طریق مدیریت امور اراضی پیگیری گردد.

·         مدارک مالکیت پس از تطبیق با محل ممهور به مهر مرکز غیردولتی برابر با اصل شود.

·         فرم اقرارنامه(با امضای مالکین همجوار) جهت مدارک مالکیت بغیر از ششدانگ

·         استعلام از اداره اوقاف و امور خیریه جهت اراضی وقفی(حسب مورد)

2-     فيلم و عكس محل مورد تقاضا و حداقل سه عدد تصوير عكس هوايي google earth

3-     موافقت اصولی از مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان

4-      نقشه یو تی ام و ممهور به مهر و امضاء مرکز غیردولتی(جانمائی استخر در نقشه اراضی متقاضی)

5-     فرمهای مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (فرمهای سه گانه 1 و 2 و 4)

6-     سایر استعلامات مورد نیاز حسب مورد (برای مثال درصورتیکه محل مورد نظر در نزدیکی محل عبور خطوط فشار قوی برق و یا گاز و یا غیره باشد از اداره ذیربط در خصوص حرائم استعلام گردد.)

7-     کپی شناسنامه و کارت ملی و درخواست متقاضی

8-     UTM  سازه مورد درخواست.

(پیوست شماره 2) تعهدات محضری متقاضی

احتراما  اینجانب ................................ متقاضی (احداث  استخر ذخیره آب کشاورزی یا ایستگاه پمپاژ یا موتورخانه)به ابعاد ......*....... مجموعاً به مساحت ........... مترمربع با حفاظ ایمنی پیرامون استخر  فوق الذکر و کلیه تدابیر فنی لازم حین اجرا و بهره برداری و رعایت آن شامل فنس کشی ، نصب تابلو مشخصات فنی استخر ، نصب تابلو شنا ممنوع ، نصب طناب نجات و نردبان نجات در چهار طرف استخر ، مهار فنس در کف و بالای میله ها توسط میلگرد ( طبق ضمیمه پیوست ) در چار چوب ضوابط سازمان  متبوع و شرکت آب منطقه ای استان خواهد بود. محل اجرای طرح واقع در بخش ............. شهرستان ........................... موسوم به اراضی .................. که پس از تصویب طرح نسبت به موارد ذیل متعهد و ملتزم میگردم:

   1 از تاريخ  موافقت مدیریت جهادكشاورزي شهرستان حداكثر ظرف مدت یک سال نسبت به انجام  عمليات اجرايي كامل طرح اقدام ودرصورت عدم اجراي طرح درمدت مذكورنسبت به اخذ موافقت جديد اقدام نمايم.

2- از اراضي موصوف منحصرا" براي طرح مذكور كه مورد موافقت مدیریت جهادكشاورزي قرار مي گيرد استفاده نمايم  و چنانچه خلاف موارد مندرج در موافقت يا پروانه صادره نسبت به اجراي طرح ديگري اقدام نمايم تغيير كاربري غيرمجازتلقي ونسبت به اعمال مقررات ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و  باغها اعتراضي نخواهم داشت.

3- درصورتيكه به هردليلي طرح مذكورجمع آوري يا اجراي طرح متوقف گرديد ملزم مي باشم طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی ،  اراضي  مشمول طرح را به حالت كشاورزي (زراعي وباغي) تبديل واعاده نمايم.

4- سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هیچگونه تعهدی در قبال واگذاری خدمات زیربنایی نخواهند داشت و هرگونه مسئولیت پیگیری و اخذ مجوز انشعابات بر عهده اینجانب می باشد.

5- تبديل يا تغيير کاربری تمام و يا قسمتي ازطرح تحت هرعنوان بدون اخذ مجوز از جهادكشاورزي تغيير كاربري محسوب می گردد.

6- اینجانب متعهد می گردم تمامی اصول فنی و ایمنی فوق الذکر را قبل از آبگیری استخر اجرا نمایم  و عواقب هرگونه قصور و حوادث احتمالی بر عهده اینجانب می باشد.

7  درصورتیکه اراضی اینجانب فاقد سند مفروزی و ششدانگ (اعم از سند رسمی مشاع یا قولنامه عادی ) باشد ، پاسخگویی کلیه دعاوی و خسارات و غرامات احتمالی اعم از مراجع قضائی و اداری راجع به مالکیت ملک محل اجرای طرح را پذیرفته و شخصاً پاسخگو می باشم . همچنین سازمان جهاد کشاورزی ، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هیچ مسئولیتی در این قبال نخواهند داشت.

من این سند را درتاریخ ...................... و دردفترخانه رسمی شماره ................... امضاء می نمایم تا ضمن تعهد به اجرای التزام ثابت نمایم که در تاریخ زیر در دفترخانه حاضر بوده و شخصا" عهده دار تعهد و التزام باشم  . ضمناً در صورت عدم رعایت موارد فوق ، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان .......... راساً مجاز به ابطال موافقتنامه می باشد و کلیه عواقب و تبعات آن متوجه اینجانب است و هیچگونه مسئولیتی متوجه مدیریت جهاد کشاورزی  نیست.

8- در پایان ساخت سازه موارد ایمنی را طبق ضمیمه پیوست شماره ۲ توسط کارشناس رسمی دادگستری رشته مهندسی آب تامین دلیل و موارد آن را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تحویل می نمایم.

9-  تعهد می نمایم به صورت دوره‌ای به ادوات ایمنی نصب شده در سازه سرکشی و در صورت خرابی ، سرقت یا عدم کارایی نسبت به تعویض آن اقدام نمایم.

ضمیمه (پیوست شماره 2) تعهدات محضری متقاضی

مشخصات فنی موارد ایمنی

الف  : در مورد استخرها

1-    اجرای فنس با چشمه حداکثر 5*5 و با مفتول ۴ به ارتفاع حداقل 2.5 متر شامل درب ورودی با ادوات قفل درب

2-     مهار پا بتن و بالای فنس با میلگرد حداقل ۱۴ و وصل پائین آن به زمین به صورتی که قابل ورود نباشد

3-     نصب نردبان نجات حداقل چهار طرف استخر و در صورتی که استخر بزرگ باشد هر 2.5 متر یک عدد

4-    نصب تابلو شنا ممنوع و با عنوان خطر مرگ به ابعاد 5/0*8/0 در محل درب ورودی حداقل 2 عدد

5-     نصب تابلوی مشخصات فنی استخر شامل : عمق ، نوع پوشش و ابعاد آن در ورودی استخر

ب : در مورد موتورخانه و ایستگاه پمپاژ

1-    بایستی محل تابلو در اتاقک پمپاژ باشد و نصب سیم ارت طبق مشخصات فنی رعایت گردد.

2-    نصب کابل های ارتباطی بین ترانس و تابلو و تابلو تا موتور الکتریکی طبق ضوابط فنی و ایمنی انجام شود.

3-     موتورهای الکتریکی به شبکه ارت تعبیه شده و وصل شود.

4-    در مورد موتورهای دیزلی رابط موتور و پمپ و ادوات حفاظتی مربوطه پوشانده شود.

5-    تمام موارد پس از پایان کار ، توسط متقاضی اقدام به درخواست کارشناسی رسمی دادگستری رشته مهندسی آب شده ، تامین دلیل شده و در پرونده شهرستان بایگانی و یک نسخه به امور حقوقی سازمان ارسال گردد.

 

پیوست شماره ۳

1-      در مورد این گونه سازه کلیه مراحل قید شده در پیوست شماره 1 و 2 می بایست رعایت گردد.

2-       در صورتی که متراژ ملک متقاضی کمتر از ۱۰۰۰ متر باشد (یک جریب) این مراحل در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پیگیری و نیازی به مراجعه به استان نیست در بقیه موارد می بایست توسط استان پیگیری گردد.

3-      جهت تعیین اصل نیاز به سازه و ابعاد آن ، می بایست طرح با هزینه متقاضی به مشاور ذیصلاح ارجاع (کمتر از ۱۰۰۰ متر شهرستان و بیشتر از آن استان) و در بخش مطالعات انجام شده دلایل فنی نیاز به سازه و همچنین تعیین ابعاد با توجه به جمیع عوامل موثر آن دقیقاً قید گردد و کاربری سازه صرفاً امورات کشاورزی باشد. در این مورد تعیین نیاز یا عدم نیاز و ابعاد با ملاحضه مطالعات مربوطه با مسئول بخش تخصصی است.

 

5- خدمات حمایتی امورآب و خاک توسط وزارت جهادکشاورزی به بهره برداران

- وزارت جهادکشاورزی تسهیلات لازم را جهت امور طراحی و اجرای سامانه های نوین آبیاری ، تجهیز و نوسازی اراضی زیر سدهای مخزنی ، بازسازی قنوات و ... به بهره برداران ارائه می دهد.

 

6- صدور مجوز و پروانه های مراکز ارائه خدمات امور زراعی

- صدور مجوز و پروانه های بهره برداری برای ساماندهی ایجاد بنگاه های ارائه خدمات مکانیزاسیون ، مجوز شرکت های تامین و تولید بذر ، گواهی استاندارد ماشین آلات از طریق وزارت انجام می گیرد.

 

7- خدمات حمایتی امور زراعی توسط وزارت جهادکشاورزی به بهره برداران

- خدمات حمایتی امور زراعی از قبیل: توزیع بذر ، ایجاد مزارع الگویی زراعی با انتقال تکنولوژی های جدید کشت ، پایگاه پایش مزارع شاخص و ایجاد توصیه فنی منطقه ای از طریق وزارت جهادکشاورزی انجام می گردد.

 

8- صدور مجوزها و پروانه های امور دامپروری

- صدور مجوز برای پرورش گاو شیری (اصیل – دورگه) ، گوساله پرواری ، گوسفند داشتی و بره پرواری در دامداری های روستائی و صنعتی و نیمه صنعتی و نیز مجوز پرورش شتر ، اسب ، آهو  و.... در  استان با رعایت ضوابط بلامانع است.

- صدور مجوز برای مرغ داری های گوشتی (صنعتی) ، تخمگذار ، مادر گوشتی و مادر تخمگذار (صنعتی) ، شترمرغ (گوشتی، مولد و توام ) ، بوقلمون (گوشتی و مولد ) ، بلدرچین ، کبک،  قرقاول ، پرندگان زینتی ، طیور بومی  و  مرکز جوجه کشی طیور

با رعایت ضوابط و براساس آمایش منطقه ای  بلامانع می باشد.

- صدور مجوز پرورش زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم با رعایت ضوابط بلامانع می باشد.

- صدور مجوز شرکت های زنجیره یکپارچه تولید محصولات بخش دام ، طیور و زنبور عسل ( شامل گوشت مرغ ، بوقلمون ، تخم مرغ ، شیرخام ، گوشت قرمز ، عسل و...... ) با رعایت ضوابط قابل انجام می باشد.

- صدور مجوز برای پرورش ماهیان سردآبی ، گرم آبی ، زینتی ، زالوی طبی ، ماهیان خاویاری در صورت داشتن شرایط منابع آبی و مستعد بودن ، بلامانع است.

- صدور مجوز برای پرورش سایر آبزیان از قبیل قورباغه ، تولید ریز جلبک ها و و تیلاپیا بررسی می شود.

 

9- صدور مجوز و پروانه های مراکز ارائه خدمات دامپروری

- صدور مجوز دفاتر تلقیح مصنوعی دام ، مجوز مامور تلقیح مصنوعی دام ، آزمایشگاه تغذیه دام ، پایگاه اصلاح نژاد دام و مرکز پرورش ملکه زنبورعسل در استان قابل بررسی و پیگیری می باشد.

 

10- خدمات حمایتی امور دامپروری توسط وزارت جهاد کشاورزی به بهره برداران

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات جهت اجداث و تکمیل و نیز پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای پرورش دام ، طیور و زنبور عسل واجد شرایط

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات مکانیزاسیون جهت بهینه سازی واحدهای پرورش دام و طیور واجد شرایط

- معرفی و تایید واحدهای پرورش دام و طیور جهت دریافت سوخت مورد نیاز

- تامین و توزیع نهاده های دامی و خوراک دام یارانه ای جهت واحدهای پرورش دام و طیور استان

- پیگیری جهت تامین شکر یارانه ای جهت زنبورداران استان

- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی بخش دام ، طیور ، کرم ابریشم و زنبور عسل جهت بهره برداران

 

11- صدور مجوز و پروانه های امور باغبانی

- صدور مجوز برای احداث و توسعه واحد های گلخانه ای تولید انواع سبزی و صیفی طبق ضوابط نظام گلخانه ای انجام می گیرد

- صدور مجوز برای احداث و توسعه واحد های گلخانه ای انواع گل و گیاهان زینتی

- صدور مجوز برای احداث و توسعه واحد های تولید و پرورش قارچ خوراکی

- صدور مجوز برای احداث و توسعه واحد های تولید کمپوست برای واحدهای پرورش قارچ خوراکی طبق ضوابط و دستورالعمل فنی انجام می گیرد

 - صدور مجوز فعالیت جدید برای تولید نهال به دلیل تکمیل بودن ظرفیت و محدودیت انجام نمی گیرد

- صدور مجوز تولید اندامهای تکثیری با اولویت گیاهان داروئی وپایه های رویشی در صورت احراز شرایط متقاضی مطابق با استاندارد واحدهای کشت بافتی

 

12- خدمات حمایتی امور باغبانی توسط وزارت جهاد کشاورزی

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات جهت احداث ، توسعه واحدهای گلخانه ای اعم از سبزی و صیفی و گل و گیاهان زینتی

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات جهت احداث ، توسعه واحدهای تولید قارچ خوراکی

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات اصلاح و بهسازی واحد های گلخانه ای (بسته به موجود بودن تسهیلات حمایتی)

- معرفی به منظور دریافت تسهیلات اصلاح و احیا باغات درجه 2 بر اساس میزان تسهیلات اعلام می شود

- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی اصول احداث باغ هرس ، پیوند ، تغذیه و مدیریت تولید برای انواع محصولات باغی در مراکز شهرستانی

- برگزاری دوره های آموزشی و تربیت کارگر ماهر گلخانه در مراکز جهادکشاورزی و محل تولید

- برگزاری دوره های آموزشی کاشت – داشت – برداشت و ... محصولات گلخانه ای

- تامین نهال یارانه دار،و تامین یارانه جهت ایجاد باغات به روش مدرن با ارقام و پایه های جدید

- کنترل و نظارت بروضعیت تولید نهال سالم  ،اصیل و گواهی شده جهت تامین نیاز باغداران استان و کشور

- نظارت بر فرایند تولید اندامهای تکثیری به روش بافت

- سرکشی به مزارع ، باغات ، گلخانه ها و راهنمائی تولیدکنندگان جهت افزایش کمی و کیفی تولید

- انجام مشاوره حضوری و تلفنی فنی جهت احداث واحدهای گلخانه ای ، گیاهان داروئی ، باغات و پرورش قارچ خوراکی و نیز ارائه مشاوره تلفنی و در صورت نیاز به مراجعه حضوری برای متقاضیانی که در روند تولید دارای مشکل خاصی باشند و همچنین در صورت نیاز ارجاع متقاضی به مراکز مربوطه جهت نتیجه گیری بهتر و انجام هماهنگی با سایر مراکز

 

13- بیانیه مربوط به تعهد متقاضیان احداث گلخانه

 احتراما اینجانب .................... متقاضی احداث گلخانه در زمینی به مساحت  ............. متر مربع و  سطح سازه به مساحت ............ مترمربع و سطح اشغال تاسیسات   ..........  متر مربع واقع در شهرستان    ............   بخش  .............   اراضی  روستای................ ضمن رعایت کلیه مسایل وامور فنی  نسبت به موارد ذیل ملزم و متعهد می گردم :

1 ازتاريخ  موافقت سازمان جهادكشاورزي استان حداكثر ظرف مدت دوسال نسبت به انجام 

عمليات اجرايي كامل طرح اقدام ودرصورت عدم اجراي طرح درمدت مذكورنسبت به اخذ موافقت جديد اقدام نمايم.

2- اراضي موصوف منحصرا براي طرح مذكور كه مورد موافقت سازمان جهادكشاورزي قرارمي گيرد استفاده نمايم  وچنانچه برخلاف موارد مندرج در موافقت يا پروانه صادره نسبت به اجراي طرح ديگري اقدام نمايم تغيير كاربري غيرمجازتلقي ونسبت به اعمال مقررات ماده 3قانون اعتراضي نخواهم داشت.

3- درصورتيكه به هردليلي  طرح مذكورجمع آوري يا اجراي طرح متوقف گرديد ملزم مي باشم اراضي  مشمول طرح را به حالت كشاورزي (زراعي وباغي)تبديل واعاده نمايم

4- تبديل ياتغيير تمام وياقسمتي ازطرح تحت هرعنوان بدون اخذمجوزسازمان جهادكشاورزي استان اصفهان تغيير كاربري محسوب وازشمول تبصره 4ماده يك قانون خارج است . همچنین بهره بردار مکلف است در چارچوب کاربری مجاز و با رعایت کلیه تدابیر ایمنی حین اجرا و بهره برداری از ساختمان استفاده نماید0

5 با عنایت به اینکه  اراضی اینجانب دارای سند مشاع است پاسخگوی کلیه دعاوی و خسارات و غرامات احتمالی اعم از مراجع قضائی و اداری راجه به مالکیت ملک محل اجرای طرح را پذیرفته و پاسخگو می باشم من این سند را در تاریخ و در این دفترخانه رسمی امضاء می نمایم تا ضمن تعهد به اجرای التزام ثابت نمایم که در تاریخ زیر در دفترخانه حاضر بوده و شخصا عهده دار تعهد و التزام می باشم  .

6- در صورتیکه تاسیسات طرح را  در محلی به غیر از محل جانمایی شده و یا بیش از میزان مجوز احداث نمایم ، سازمان جهاد کشاورزی میتواند راساً نسبت به ابطال مجوز اقدام و از اینجانب نسبت به تمامی ساخت و ساز موجود در محاکم قضائی طرح دعوی نماید و هیچگونه مسئولیتی متوجه مدیریت امور اراضی نبوده و اینجانب حق هرگونه اعتراض را از خود سلب می نمایم.

 

ضمنا" در صورت عدم رعایت موارد فوق ، امور اراضی استان راسا" مجاز به ابطال موافقتنامه می باشد و کلیه عواقب و تبعات آن متوجه اینجانب است و هیچگونه مسئولیتی متوجه مدیریت امور اراضی نیست. 

 

                                                   در اسناد دفترخانه  نوشته شود            

           

14- بیانیه مربوط به تعهد متقاضیان احداث واحد دام

 احتراما اینجانب ............................... متقاضی احداث   واحد  ........................ واقع در بخش  .................. شهرستان ....................... ، اراضی روستای .................... در زمینی به مساحت .................. متر مربع با سطح مسقف ............... متر مربع   و سطح غیر مسقف .............. متر مربع  ضمن رعایت اصو ل و موارد فنی نسبت به موارد زیر متعهد و ملزم میگردم:

 

1 ازتاريخ  موافقت سازمان جهادكشاورزي استان حداكثر ظرف مدت دوسال نسبت به انجام  عمليات اجرايي كامل طرح اقدام ودرصورت عدم اجراي طرح درمدت مذكورنسبت به اخذ موافقت جديد اقدام نمايم.

2- اراضي موصوف منحصرا براي طرح مذكور كه موردموافقت سازمان جهادكشاورزي قرارمي گيرد استفاده نمايم  وچنانچه برخلاف موارد مندرج در موافقت يا پروانه صادره نسبت به اجراي طرح ديگري اقدام نمايم تغيير كاربري غيرمجازتلقي ونسبت به اعمال مقررات ماده 3قانون اعتراضي نخواهم داشت.

3- درصورتيكه به هردليلي  طرح مذكورجمع آوري يا اجراي طرح متوقف گرديد ملزم مي باشم اراضي  مشمول طرح را به حالت كشاورزي (زراعي وباغي)تبديل واعاده نمايم.

4- تبديل ياتغيير تمام وياقسمتي ازطرح تحت هرعنوان بدون اخذمجوزسازمان جهادكشاورزي استان اصفهان تغيير كاربري محسوب وازشمول تبصره 4ماده يك قانون خارج است . همچنین بهره بردار مکلف است در چارچوب کاربری مجاز و با رعایت کلیه تدابیر ایمنی حین اجرا و بهره برداری از ساختمان استفاده نماید0

5-  با عنایت به اینکه  اراضی اینجانب دارای سند مشاع است پاسخگوی کلیه دعاوی و خسارات و غرامات احتمالی اعم از مراجع قضائی و اداری راجه به مالکیت ملک محل اجرای طرح را پذیرفته و پاسخگو می باشم من این سند را در تاریخ و در این دفترخانه رسمی امضاء می نمایم تا ضمن تعهد به اجرای التزام ثابت نمایم که در تاریخ زیر در دفترخانه حاضر بوده و شخصا عهده دار تعهد و التزام می باشم.

 

ضمنا" در صورت عدم رعایت موارد فوق ، امور اراضی استان راسا" مجاز به ابطال موافقتنامه می باشد و کلیه عواقب و تبعات آن متوجه اینجانب است و هیچگونه مسئولیتی متوجه مدیریت امور اراضی نیست.

 

                                                   در اسناد دفترخانه  نوشته شود                        

 

 

15- بیانیه مربوط به مدارک مورد نیاز جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 طرح گلخانه با تأسیسات

 مدارک مورد نیاز جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 طرح گلخانه با تاسیسات

1- مدرک مالکیت زمین (شامل سند ششدانگ ، سند مشاعی ، نسق زارعانه ، اجاره نامه 15 ساله منضم به تصویر سند مالکیت موجر ، قولنامه عادی )

·         در صورت ارائه مدرک مالکیت بغیر از اسناد ششدانگ ، استعلام از اداره منابع طبیعی در خصوص مالکیت دولت الزامی است ، بدیهی است در صورت اعلام وقوع اراضی در حریم شهر توسط اداره منابع طبیعی ، استعلام از اداره راه و شهرسازی مبنی بر مالکیت دولت نیز الزامی است.

·         در صورتیکه اراضی مورد ارائه متقاضی در محدوده ی اراضی واگذاری گروههای مشاع و یا ماده 2 قرار دارد ، موضوع از طریق اداره واگذاری پیگیری گردد.

·         مدارک مالکیت پس از تطبیق با محل ممهور به مهر برابر با اصل شود.

·         فرم اقرار نامه (با امضای مالکین همجوار) جهت مدارک مالکیت بغیر از ششدانگ

·         استعلام از اداره اوقاف و امور خیریه جهت اراضی وقفی (حسب مورد)

2- سی دی فیلم و عکس محل مورد تقاضا

3- پروانه تاسیس

4- سایت پلان ( جانمائی سازه و تاسیسات) دارای نقاط یو تی ام و ممهور به مهر و امضای مراکز خدمات دولتی یا سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

5- استعلام محیط زیست جهت مساحتهای بالای 10000 مترمربع (مساحت کل 10000 مترمربع به بالا باشد).

6- فرمهای تبصره 4 مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (فرمهای سه گانه 1 و 2 و 4)

7- کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

8- سایر استعلامات مورد نیاز حسب مورد (برای مثال در صورتیکه محل مورد نظر در نزدیکی محل عبور خطوط فشار قوی برق و یا گاز و یا غیره باشد از اداره ذیربط در خصوص حرائم استعلام گردد.)

9- تعهدنامه محضری حسن اجرای طرح

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 طرح قارچ خوراکی

1- مدرک مالکیت زمین (شامل سند ششدانگ ، سند مشاعی ، نسق زارعانه ، اجاره نامه 20 ساله منضم به تصویر سند مالکیت موجر ، قولنامه عادی )

·         در صورت ارائه مدرک مالکیت بغیر از اسناد ششدانگ ، استعلام از اداره منابع طبیعی در خصوص مالکیت دولت الزامی است ، بدیهی است در صورت اعلام وقوع اراضی در حریم شهر توسط اداره منابع طبیعی ، استعلام از اداره راه و شهرسازی مبنی بر مالکیت دولت نیز الزامی است.

·         در صورتیکه اراضی مورد ارائه متقاضی در محدوده ی اراضی واگذاری گروههای مشاع و یا ماده 2 قرار دارد ، موضوع از طریق اداره واگذاری پیگیری گردد.

·         مدارک مالکیت پس از تطبیق با محل ممهور به مهر برابر با اصل شود.

·         فرم اقرار نامه (با امضای مالکین همجوار) جهت مدارک مالکیت بغیر از ششدانگ

·         استعلام از اداره اوقاف و امور خیریه جهت اراضی وقفی (حسب مورد)

2- سی دی فیلم و عکس محل مورد تقاضا

3- موافقت اصولی از مدیریت شهرستان

4- سایت پلان ( جانمائی سازه و تاسیسات) دارای نقاط یو تی ام و ممهور به مهر و امضای سازمان نظام مهندسی

5- استعلام محیط زیست

6- فرمهای تبصره 4 مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (فرمهای سه گانه 1 و 2 و 4)

7- کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

8- سایر استعلامات مورد نیاز حسب مورد (برای مثال در صورتیکه محل مورد نظر در نزدیکی محل عبور خطوط فشار قوی برق و یا گاز و یا غیره باشد از اداره ذیربط در خصوص حرائم استعلام گردد.)

 

مدارک مورد نیاز جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 طرحهای دامپروری

1- مدرک مالکیت زمین (شامل سند ششدانگ ، سند مشاعی ، نسق زارعانه ، قولنامه عادی )

·         در صورت ارائه مدرک مالکیت بغیر از اسناد ششدانگ ، استعلام از اداره منابع طبیعی در خصوص مالکیت دولت الزامی است ، بدیهی است در صورت اعلام وقوع اراضی در حریم شهر توسط اداره منابع طبیعی ، استعلام از اداره راه و شهرسازی مبنی بر مالکیت دولت نیز الزامی است.

·         در صورتیکه اراضی مورد ارائه متقاضی در محدوده ی اراضی واگذاری گروههای مشاع و یا ماده 2 قرار دارد ، موضوع از طریق اداره واگذاری پیگیری گردد.

·         مدارک مالکیت پس از تطبیق با محل ممهور به مهر برابر با اصل شود.

·         فرم اقرار نامه (با امضای مالکین همجوار) جهت مدارک مالکیت بغیر از ششدانگ

·         استعلام از اداره اوقاف و امور خیریه جهت اراضی وقفی (حسب مورد)

2- سی دی فیلم و عکس محل مورد تقاضا

3- موافقت اصولی صادره از سوی نظام مهندسی

4- سایت پلان دارای نقاط یو تی ام و ممهور به مهر و امضای سازمان نظام مهندسی

5- استعلام از اداره حفاظت محیط زیست

6- فرمهای تبصره 4 مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (فرمهای سه گانه 1 و 2 و 4)

7- کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی

9- استعلام از اداره برق

10- استعلام از اداره میراث فرهنگی و گردشگری

11- استعلام از اداره آب منطقه ای (مدارک مثبته آب)

12- سایر استعلامات مورد نیاز حسب مورد (برای مثال در صورتیکه محل مورد نظر در نزدیکی محل عبور خطوط فشار قوی برق و یا گاز و یا غیره باشد از اداره ذیربط در خصوص حرائم استعلام گردد.)

13- تعهدنامه محضری حسن اجرای طرح

 

لیست استعلامات مورد نیاز (حسب مورد)

1- اداره کل راه و شهرسازی (در صورت وقوع اراضی درداخل حریم شهر استعلام گردد.)

2- اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای (در صورت قرارگیری در مجاورت راههای اصلی و شریانی)

3- منطقه 2 عملیات گاز

4- شرکت خطوط لوله، مخابرات . نفت

5- پدافند غیر عامل

6- سازمان صنعت، معدن و تجارت

7- شرکت برق منطقه ای

8- اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری

9- شرکت آب منطقه ای

 

16- بیانیه اصلاح روند صدور مجوزها

1 – برای طرح های گلخانه بدون تاسیسات جانبی، پروانه تاسیس توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر و یک نسخه از تصاویر پروانه های تاسیس صادره به صورت ماهانه به مدیریت امور اراضی ارسال گردد.

2 – برای درخواست طرح های گلخانه دارای تاسیسات جانبی(حسب درخواست متقاضی) در ابتدا پروانه تاسیس توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر و در ادامه استعلامات و مدارک مورد نیاز (بر اساس لیست پیوست) توسط مراکز خدمات غیردولتی تکمیل و از طریق مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (کارشناس رابط)به دبیرخانه مدیریت امور اراضی استان جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 و ارجاع به کارگروه تخصصی امور زیربنائی و شهرسازی استان ارسال گردد.

3 – مساحت تاسیسات جانبی طرح های گلخانه طبق جدول ارسالی پیوست، در زمان صدور در پروانه تاسیس درج گردد.

تبصره: در صورتی که زمین متقاضی بر اساس گزارش مراکز خدمات غیردولتی دارای ساخت و ساز قدیمی باشد نیاز به درج تاسیسات جانبی جدید نیست. بدیهی است در صورتیکه سازه گلخانه اجرا شود ، ساخت و ساز قدیمی در پروانه بهره برداری اعمال خواهد شد.

4 – در خصوص شهرستانهای حاشیه زاینده رود، برای اراضی  واقع در پهنه های حساس (باغبهادران ، ناژوان و ...) با تشخیص مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان  تدابیر لازم اتخاذ و برای گلخانه های زیر 1500 مترمربع، ارائه تاسیسات جانبی بعد از اجرای طرح گلخانه و عملیاتی نمودن طرح باشد.  

5 – در خصوص طرحهای دامپروری، پرونده توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی (مراکز خدمات غیردولتی) بر اساس لیست استعلامات مورد نیاز (تصویرپیوست) تکمیل و از طریق مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان (کارشناس رابط)به دبیرخانه مدیریت امور اراضی استان جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 و ارجاع به کارگروه تخصصی امور زیربنائی و شهرسازی استان ارسال گردد.

6 – در خصوص مجوز طرح قارچ خوراکی پرونده در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تشکیل و با انجام استعلامات لازم(تصویر پیوست) توسط مراکز خدمات غیردولتی ، پرونده تکمیل و یک نسخه از تصویر پرونده توسط رابط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهت صدور موافقتنامه تبصره 4 به مدیریت امور اراضی ارسال و  پس از صدور موافقتنامه تبصره 4 ، پروانه  تاسیس در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی صادر و پرونده به همراه تصویر پروانه تاسیس از طریق مدیریت امور اراضی به کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان ارسال می گردد.

یادآوری: تشکیل پرونده و صدور پروانه تاسیس برای کلیه طرحهای مذکور منوط به عدم تغییرکاربری غیرمجاز و ساخت و ساز بدون مجوز در اراضی معرفی شده توسط مالک یا متقاضی بوده و در این خصوص مراکز خدمات غیردولتی مکلف هستند در زمان بازدید در صورت مشاهده تخلف مراتب را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان منعکس نمایند. بدیهی است چنانچه محل مورد نظر دارای پرونده حقوقی و یا تغییرکاربری غیرمجاز می باشد تا تعیین تکلیف موضوع در مراجع قضایی موضوع درخواست پروانه تاسیس مسکوت بماند.

ضمائم :

1-      لیست مدارک مورد نیاز پرونده های طرحهای گلخانه با تاسیسات، پرورش قارچ ، دامپروری و استعلامات حسب مورد (4 برگ)

2-      دستورالعمل مستحدثات طرح گلخانه (2 برگ)

3-      تعهدنامه محضری طرحهای گلخانه و دامپروری (2 برگ)

 

* توضیحات: جهت مشاهده 2 بیانیه 13 و 14  روی لینک مورد نظر کلیک فرمائید

 

17- بیانیه مربوط به سطوح پیشنهادی حداکثر ساخت و ساز ساختمان ها و تأسیسات در واحدهای گلخانه ای استان

 

18- بیانیه عملیاتی شدن سامانه کنترل و پایش مواد کودی

 

19- بیانیه مربوط به ممنوعیت ها و محدودیت های احداث واحدهای جدید در بخش دام

الف- صدور مجوز و پروانه احداث پرواربندی صنعتی گوساله در برخی از استان ها مجاز و در برخی دیگر از جمله استان اصفهان بدلیل غیرفعال بودن بسیاری از ظرفیت های دامداری های موجود ، کماکان هیچگونه مجوزی صادر نخواهد گردید. (برای استان های مجاز تنها در صورت تأمین یک هکتار زمین زراعی آبی به ازای هر 10 رأس دام پرواری با تائید و نظر استان مربوطه امکان پذیز است)

ب- صدور مجوز و پروانه احداث واحد پرواربندی بره ، پرورش گوسفند داشتی و پرورش بز در استان مجاز می باشد. همچنین پرورش شتر ترجیحا در مناطق شمالی ، شرقی و مرکزی استان در صورت داشتن شرایط لازم در اولویت استان می باشد.

ج- صدور مجوز و پروانه احداث واحد گاوداری شیری بلامانع می باشد. (لیکن براساس سیاست استان و با توجه به خشکسالی های اخیر ، کمبود منابع آبی و نیز نیاز آبی بالا در گاو شیری 145 لیتر در زوز توصیه نمی گردد)

د- صدور مجوز و پروانه احداث مجتمع های پرواربندی و شیری توصیه نمی گردد. (با توجه به هزینه بر بودن ایجاد زیرساخت های لازم و عدم تأمین آب مورد نیاز مجتمع)

 

20- بیانیه ممنوعیت ها و محدودیت های احداث واحدهای جدید در بخش طیور

الف- صدور مجوز احداث و یا توسعه مزارع مرغ گوشتی ، مرغ تخمگذار و مادر تخمگذار مجاز نمی باشد.

ب- صدور مجوز احداث و یا توسعه مزارع مرغ مادر گوشتی و یا بوقلمون مادر صرفا جهت تکمیل زنجیره یکپارچه تولید (ایجاد شرکت زنجیره ای) و به منظور تأمین جوجه یکروزه گوشتی مورد نیاز زنجیره مجاز است.

ج- ایجاد واحد جدید بوقلمون گوشتی از محل ابطال پروانه های تأسیس و بهره برداری معتبر موجود طیور پس از تصویب در کمیسیون استانی و تائید معاونت امور تولیدات دامی وزارت و در ظرفیت 25 درصد از ظرفیت ابطال شده طیور صرفا جهت فارغ التحصیلان علوم دامی و یا افراد دارای سابقه فعالیت در پرورش بوقلمون گوشتی مجاز می باشد.

د- تغییر کاربری واحدهای طیور به مرغ گوشتی ، مرغ تخمگذار ، پولت ، مرغ مادر مجاز نمی باشد. لیکن تغییر کاربری واحدهای طیور به سایر ماکیان (بوقلمون ، کبک و بلدرچین) و نیز به مرغ بومی بلامانع می باشد.

 

21- بیانیه ممنوعیت ها و محدودیت های احداث واحدهای جدید در بخش شیلات و آبزیان

الف- با توجه به محدودیت تخصیص منابع آب جهت طرح های آبزی پروری در استان (با تاکید بر شهرستان های فریدونشهر و سمیرم) در صورت تخصیص آب و اخذ پاسخ مثبت کلیه استعلامات ، ممنوعیتی برای اجرای طرح های آبزی پروری وجود ندارد.

ب- برای مناطقی که تأمین آب از طریق پمپاژ آب زیرزمینی انجام می گیرد صدور مجوزهای آبزی پروری صرفا در استخرهای دومنظوره کشاورزی امکان پذیر است و به منظور بهره برداری بهینه از منابع آبی خرد ، احداث استخرهای یک منظوره (فقط پرورش ماهی) در این بخش دارای محدودیت می باشد.

 

 

Module Border Module Border
 
  نظرسنجي
نظر شما درباره پرتال سازمان جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 62141

عالی : 91%
خوب : 4%
متوسط : 1%
ضعیف : 5%

  ارسال  
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 241
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 241

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 32641257
Visitors بازديد هاي امروز: 3641
Visitors بازديد هاي ديروز: 10791

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/01/10 پرتال سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا