شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403
   

  اطلاعیه ها
کشاورزان گرامی - اهمیت مبارزه با علف های هرز غلات - سه شنبه 16 فروردین ماه 1401
کشاورزان گرامی علف های هرز از مهمترین عوامل خسارت زا در زراعت گندم و جو می باشند. نحوه خسارت علف های هرز - جذب آب و مواد غذایی مورد نیاز گیاه - با افزایش تعداد برگ، جذب نور و فضای مناسب رشد را برای گیاه زراعی کاهش می دهند. - با گسترش ریشه خود و گاهی با تولید مواد سمی به محصول خسارت می زنند. - با تولید بذرهای فراوان سبب نامرغوبی محصول و یا ایجاد مسمومیت می شوند. - محل زندگی برخی از آفات و بیماریها هستند. نکات مهم در کاربرد علف کش ها - در صورت مناسب بودن شرایط جوی در اولین فرصت (که توصیه شده) از علف کش استفاده نمایید، زیرا با رشد علف های هرز، از کارایی علف کش کاسته می شود. - در صورتی که گیاه زراعی دچار تنش خشکی، سرما و کمبود مواد غذایی باشد، به کار بردن علف کش نتیجه خوبی نخواهد داشت. - اخنلاط علف کش ها باید بر اساس توصیه کارشناس باشد. - در انتخاب نوع سمپاش، نوع نازل، میزان آب مصرفی و به طور کلی کالیبراسیون سمپاش دقت لازم را به عمل آورید. - استفاده از علف کش ها پس از ساقه دهی (خصوصا علف کش های هورمونی) موجب خسارت به گندم و جو می شود. - قبل از اقدام به استفاده از سموم علف کش به منظور جلوگیری از خسارت یا کارایی بهتر، با کارشناس مشورت نمایید. 10/1/1401 واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان چادگان  

کشاورزان گرامی - مبارزه با علف های هرز غلات - سه شنبه 16 فروردین ماه 1401
کشاورزان گرامی با توجه به فرارسیدن زمان مناسب جهت کنترل علف های هرز در برخی مزارع در صورت مناسب بودن شرایط جوی در اولین فرصت (دمای مناسب هوا، عدم وزش باد و عدم وجود بارندگی تا 48 ساعت بعد) از علف کش استفاده نمایید، زیرا با رشد علف های هرز، از کارایی علف کش کاسته می شود. توجه داشته باشید در صورتی که گیاه زراعی دچار تنش خشکی، سرما و کمبود مواد غذایی باشد، به کار بردن علف کش نتیجه خوبی نخواهد داشت.  

گلخانه داران محترم - سه شنبه 16 فروردین ماه 1401
به اطلاع کلیه تولید کنندگان محصولات سبزی و صیفی گلخانه ای صادر کننده به کشور روسیه می رساند الزامی است در طول دوره کاشت تا برداشت محصولات گلخانه ای، از مصرف آفت کش های کروزوکسیم متیل (استروبی)، استامی پراید (موسپیلان)، پنکونازول (توپاس)، پیریدابن (سان مایت)، دیفنوکونازول (دیویدند)، مالاتیون و پیری پیروکسی فن (آدمیرال) خودداری نمایند. بدیهی است مسئولیت عدم رعایت موارد ذکر شده بر عهده تولید کنندگان خواهد بود.  

کشاورزان گرامی - سه شنبه 16 فروردین ماه 1401
با توجه به اينكه قوطي خالي سموم از جمله موارد ومستندات مهم رديابي سموم (بچ - تاريخ انقضا ء -شركت توليد كننده -مشخصات كامل شركت ) در صورت عدم تاثير مي باشد ، لذا بدين منظور الزامی است كشاورزان قوطي خالي سموم را حداقل تا 20 روز پس از سمپا شي نگهداری نمایند تا در صورت ایجاد مشکل بتوان پيگيري ها و بررسي هاي لازم را به عمل آورد.  

قابل توجه کلیه دفاتر ثبت نام سوخت
به اطلاع کلیه دفاتر ثبت نام سوخت می رساند جهت ثبت نام سوخت (نفت سفید) برای دامداران روستایی بدون مجوز درسامانه نیوتجارت ازمسیر زیر اقدام فرمایند سامانه نیوتجارت ..........کشاورزی.........کاربرد دامداری ........ذیل خانه کارگری دامداری  

قابل توجه دامداران عزیز
با توجه به هویت گذاری و پلاک کوبی دام ضروریت دامداران هر چه سریعتر به شرکت تعاونی دامداران مراجعه فرمایند.  

توجه توجه دامداران عزیز
ضروریست قبل از هرگونه نقل و انتقال دام زنده نسبت به دریافت مجوز از شبکه دامپزشکی شهرستان اقدام نمایید.  

ورود |عضويت
  جستجو در اخبار
جستجو 

  نظرسنجي
نظر شما در مورد پرتال مدیریت جهاد کشاورزی چیست؟

 

تعداد جوابها : 78

عالی : 51%
خوب : 6%
متوسط : 3%
ضعیف : 40%

  ارسال  
  كاربران برخط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 199
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 199

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 2505110
Visitors بازديد هاي امروز: 502
Visitors بازديد هاي ديروز: 1001

فعال در اين زمان كاربران فعال:
Copyright (c) 1403/02/01 جهاد کشاورزی شهرستان چادگان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا